Yoga2go - Moving People Since 2006

  Wie is Angelica?

  Over Angelica

  Ik heb het geluk gehad om bij Yoga2Go mijn lichaamsgeoriënteerde psychotherapiepraktijk Lilah te mogen vestigen. Het is al één jaar dat ik hier individuele sessies en groep workshops geef. Vanaf het eerste moment heb ik de steun en vertrouwen van Lucie mogen ontvangen, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Ze heeft me uitgenodigd om mezelf voor te stellen. Bij deze dus, een beetje over mij en mijn werk.

  Vanaf jongs af aan had ik het gevoel dat ik een zoektocht moest aan gaan. Ik had veel vragen, en was nieuwsgierig om antwoorden te vinden. Wie ben ik precies? Wat kom ik hier op aarde doen?  Wat zou ik graag van mezelf willen en kunnen geven? Waar verlang ik naar?

  In mijn pad en zoektocht heb ik veel schatten mogen vinden, in de vorm van ervaringen, uitdagingen, meesters, studies, reizen, ziekte, meditatie, vallen en opstaan. Ik mag bekennen dat ik met volle teugen heb geleefd. Soms voorzichtig, soms minder, maar zeker met passie om te ervaren, te groeien en te leren.  Ik heb mijn liefde voor therapie meer dan tien jaar geleden gevonden, en vanaf dat moment heb ik mezelf ontwikkeld tot therapeut in verschillende vormen van energetische, emotionele en fysieke healing. Het is een fascinerend veld, en geeft dagelijks voldoening. Ik ben gecertificeerd therapeut in Primal Rebirth Therapy, Familie Opstellingen, Relatietherapie, Hara Awareness Massage en Subtle Body Healing. Ik ben Aura Soma Practitioner en Kundalini Yoga docent. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Medische Basiskennis en verder aan het specialiseren in Somatic Trauma Therapie.

  Door het beoefenen van deze verschillende therapieën voel ik constant verdieping in de sessies dat ik geef, en mijn vermogen om verbinding te maken met wat ik ervaar als de bron van healing. Iets dat groter is dan mezelf en mijn persoonlijke doelen.

  Tegelijkertijd kan ik steeds meer realiseren dat de essentie van healing in alles en iedereen aanwezig is, we hoeven alleen maar in te tunen. Het is een cadeau voor mij om sessies te mogen geven, en mijn kennis en ervaring aan te bieden aan cliënten in een liefdevolle, veilige en respectvolle omgeving.

  Ik geloof van harte dat het “hier en nu” de tijd is om oude wonden, beperkende patronen en overtuigingen van het verleden los te laten. Voor een gezond, vol en blij leven te kiezen. Dit motiveer ik graag met behulp van verschillende therapeutische vormen, en natuurlijk ook met de aandacht, liefde en steun dat ik mijn cliënten graag geef.