Yoga2go - Moving People Since 2006

  Live Lessen voor Lijf en Ziel: Online lessen 2020

  Beste yoga vrienden,

  We zijn erg dankbaar dat we kunnen doorgaan met live lesgeven via ZOOM.

  Door aan te melden op Momoyoga kan je inschrijven voor de lessen die je wilt.
  We hebben nu een mooie aanbieding, 10 lessen voor €50,-.
  Mochten we binnenkort weer in de studio les gaan geven, dan verrekenen we de online strippenkaart.
  Je papieren strippenkaart kan je bewaren voor als we elkaar weer in de studio ontmoetten.
  Jaarleden graag lucie@yoga2go.nl mailen om deel te nemen.

  We hebben al veel mooie feedback ontvangen over de lessen, het is fijn om op deze manier samen door te gaan:

  “Zaaalig les, geweldig fijn.
  Ik voel me super, mijn oren en neusholtes werden open en ruim.
  Ik voelde mijn lijf van top tot teen. Kalm en vredig, vertrouwen en moed. ”

   

  “Dankjewel voor je digitale yogales. Wat fijn dat je het op deze manier doet. Ik hoor dat andere yogascholen ook een digitaal lesaanbod hebben maar dat je die op willekeurige momenten zelf moet doen. Jouw manier is voor mij echt beter. Ik heb te weinig discipline om helemaal uit mezelf met yoga aan de slag te gaan, jouw lesrooster geeft structuur en helpt mij om aan de slag te gaan en natuurlijk zorgt jouw directe ‘digitale aanwezigheid’ voor een extra prikkel. Natuurlijk kan er niks op tegen ‘levende’ contacten maar de ZOOMles komt dichtbij en geeft toch het gevoel om samen met jou en anderen yoga te doen.”

   

  “Ik wil je graag bedanken voor de on-line yoga lessen, (ze zijn heel fijn!)

  Vannochtend een heel mooi moment samen met m’n dochter de ademhalingsles gedaan.

  Daar ben ik oa DANKBAAR voor.”

   

  “Hartelijk dank voor de heerlijke lessen van vanmorgen. Ik vond het heel mooi hoe je tijdens de Wim Hof-ademhaling de nadruk legde op ontspannen in de weerstand. Ik weet dat dit heel verstandig is om te doen, maar gek genoeg, in zo’n gekke situatie als deze, vergeet ik dat juist. Dus het was heel fijn dat je me ( / ons) daaraan herinnerde. Daarnaast vond ik het prettig om dankbaarheid te oefenen, want dat vind ik best pittig nu namelijk, omdat ik vooral veel schuldgevoel ervaar en dan is er weinig ruimte voor dankbaarheid. Dus: bedankt daarvoor : ). Het voelt alsof ik sinds de meditatie en de stretches eindelijk weer wat meer bij mezelf gekomen ben : ).”

   

  “Thuis Yoga doen is best improviseren maar heerlijk!”

   

  “Ik vind de lessen prettig, zeker gegeven de situatie. Het heeft zeker meerwaarde boven een random les via Youtube.

  Je geeft (altijd) heel goede instructie waardoor ik niet altijd goed naar m’n scherm hoef te kijken… Maar ook met slecht beeld (vanuit bepaalde houdingen) is het dus heel goed te doen.”

   

  “Het ging best goed zo. Fijn dat je alles benoemd, omdat ik het niet altijd goed kan zien vanuit mijn houding op de grond. Het is allemaal even wennen,
  maar ik had ook al mijn koorrepetitie via Zoom, dus wennen gaat snel. Je hebt veel vogels in je tuin. Ik hoorde duiven, koolmees, groenling, kauw,
  meeuwen, spreeuw…. wordt voor mij dus oefenen om te concentreren op de les. Tot volgende keer!

   

  “Dank je wel voor de inquiry!

  Het is even wennen zo vanuit huis. Merkte dat ik in de eerste helft erg afgeleid was door geluiden in huis en dat er veel gedachten waren.

  Ik vond het mooi dat iedereen de kans kreeg om zijn zegje te doen en gehoord te worden.

  Het voelen was een uitdaging voor mij deze keer.

  Ik hoop tot een volgende! Erg tof dat je dit mogelijk maakt, dank je wel daarvoor.”

   

  “Ik was blij verrast dat het ook zo goed werkte met een videoverbinding. Vooral het intunen op de beleving van anderen lukte op een of andere manier veel makkelijker. Voor mezelf wel handiger om een laptop te gebruiken, deed het nu met mijn telefoon, kon nu iets minder goed ontspannen.”