Yoga2go - Moving People Since 2006

  Nights of Essence: Compassie

  31mei

  Van 19:30 tot 20:45

  Vreugde, compassie, waarheid, vertrouwen en kracht zijn de 5 kwaliteiten dat wij gaan onderzoeken gedurende de NIGHTS OF ESSENCE.  Hoe meer we vanuit deze kwaliteiten leven, hoe meer verbonden we zijn met onze eigen waarheid - onze ware 'ik'. 

  Deze kwaliteiten kunnen we heel makkelijk zien in kinderen, als volwassenen worden ze vaak overschaduwd door overtuigingen, gedachten patronen en pogingen om het leven te controleren.
  Tijdens deze avonden gaan we op onderzoek uit wat deze kwaliteiten zijn en hoe ze voelen in hun puurheid. 


  31 mei: COMPASSIE
  omvat compassie, liefde, liefdevol vriendelijkheid, gevoeligheid, afstemming vermogen, zorg, zachtaardigheid, aandacht voor de ander, begrip, heling, empathie, toelaten, acceptatie en warmte.
  Met intense liefdevolle compassie gaan wij deze essentie onderzoeken. De kleur GROEN is verbonden met deze essence kwaliteit. Denk aan de natuur, de gras onder je voeten, de bladeren van bomen die je ongevraagd voorzien van leven (zuurstof...) en beschermen tegen de regen...

  Zen inquiry is een enorm krachtige manier om essence te onderzoeken en laten stromen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook bewegen. Want bewegen is leven 🙂

  Vrijdag 31 mei van 19:30 tot 20:45
  €50,- voor 5 keer of €15,- per avond.
  Aanmelden: lucie@yoga2go.nl

  Photo by Sven Schlager on Unsplash

  Terug naar overzicht