Yoga2go - Moving People Since 2006

  Nights of Essence: Vreugde

  24mei

  Van 19:30 tot 20:45

  Vreugde, compassie, waarheid, vertrouwen en kracht zijn de 5 kwaliteiten die wij gaan onderzoeken gedurende de NIGHTS OF ESSENCE.  Hoe meer we vanuit deze kwaliteiten leven, hoe meer verbonden we zijn met onze eigen waarheid - onze ware 'ik'. 

  Deze kwaliteiten kunnen we heel makkelijk zien in kinderen, als volwassenen worden ze vaak overschaduwd door overtuigingen, gedachten patronen en pogingen om het leven te controleren. 
  Tijdens deze avonden gaan we op onderzoek uit, via inquiry, wat deze kwaliteiten zijn en hoe ze voelen in hun puurheid. 

  Wat is Inquiry?

  Inquiry gaat over het ontdekken van het ontvouwende nu. We gebruiken herhalende vragen, elke keer dat de vraag wordt herhaald, kan er een nieuw aspect / nieuwe ontdekking ontstaan. Herhalende vragen stellen ons in staat om onder onze (on)bewuste geloofssystemen te gaan en iets nieuws te ontdekken, de waarheid te ontdekken.

  Zen-onderzoek, is geen ego-onderzoek. Wanneer het ego de leiding heeft over het onderzoek, worden we doelgericht, van dit soort zelfonderzoek raken we in de knoop.

  Zen-onderzoek is gebaseerd in het lichaam, dit is ons instrument van bewustzijn. Met andere woorden, we doen geen onderzoek om ons verleden op te rakelen. Onderzoek is niet ons gebruikelijke gesprek, het is onderzoeken wat we nog niet weten.

  Wanneer het hoofd in dienst van het hart valt, zal het hart de weg wijzen met moed en intelligentie.

  Wanneer we onze geest ontspannen, zal er magie ontstaan ...

  24 mei: VREUGDEomvat blijdschap, nieuwsgierigheid, verrukking, speelsheid, onschuld, pure verlangen, geluk, verbondenheid met het leven, open voor nieuwe ervaringen, liefde voor de waarheid, Zijn.
  Met intense vreugde en veel plezier gaan wij deze essentie onderzoeken. De kleur GEEL is verbonden met deze essence kwaliteit. Denk aan eindeloze zomers met de zon op je bol, buiten spelen en lachen tot je buik zeer doet....

  Zen inquiry is een enorm krachtige manier om essence te onderzoeken en laten stromen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook bewegen. Want bewegen is leven 🙂

  Vrijdag 24 mei van 19:30 tot 20:45
  €50,- voor 5 keer of €15,- per avond.
  Aanmelden: lucie@yoga2go.nl

  Photo: Mantas Hesthaven

   

  Terug naar overzicht