Yoga2go - Moving People Since 2006

  Beginners Cursus voor 16 t/m 18 jarigen

  24sep
  12nov

  Van 19:00 tot 20:00

  Heb je soms het idee dat je dag te vol is? Wil je wat rust creëren in je hoofd? Leer in 7 weken wat yoga voor je kan doen.

  Tijdens wekelijkse lessen leer je wat yoga voor je lichaam en je geest betekent. Je voelt het verschil tussen oefeningen die je tijdens een sport les doet en de oefeningen op je yoga mat in een yoga les. Yoga houdingen hebben een effect op hoe je je voelt. Je leert hoe belangrijk ademen is. Je hoeft voor deze lessen niet lenig of sterk te zijn. Tijdens de les lopen theorie en praktijk door elkaar heen. Er is ruimte voor vragen. Ontwikkel je intuïtie. Leer mediteren. Geef jezelf een kans om te starten.

  7 x dinsdag avond van 19 tot 20uur
  Investering €50,-
  Docent / Aanmelden: Saskia Keijzer

  Sinds 2006 geef ik yoga les. Mijn lessen zijn een mix van uitdaging en ontspanning. Ik houd van bewegen en heb gemerkt hoeveel dat voor mij doet. Naast Yoga geef ik Pilates en Restorative Exercise lessen. Ik heb jaarlijks opleidingen gedaan sinds 2004. Waaronder yoga voor kinderen, jongeren en senioren. Adem therapie, Meditatie, Yin Yoga, Restorative Yoga, Vinyassa Flow Yoga. Pilates voor alles leeftijden. Daarnaast ben ik Restorative Exercise Specialist.

  Met de ervaring die ik heb opgedaan wil ik je graag enthousiast maken voor yoga. Het is een mooie start.

  Terug naar overzicht