Yoga2go - Moving People Since 2006

  Familie Opstellingen Ochtend 

  10mrt

  Van 09:00 tot 13:00

  Familie Opstellingen Ochtend 
  Met familie-opstellingen kun je kijken naar wat je van je eigen familie system draagt. Je kunt ook helderheid krijgen over de onderliggende conflicten binnen je familiesysteem, en een helende bewegingen toelaten. In het veld, kan je familiesysteem orde, balans en verbinding terug vinden.

  Bij een familie-opstelling brengt de deelnemer een vraagstuk in waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Door middel van ‘representanten’ wordt de situatie geschetst in het veld. Je kunt vertrouwen dat het veld precies laat zien wat er nodig is op dat moment. Door de opstelling krijg je een diepgaand inzicht over de thema’s die spleen. De werkelijkheid te mogen zien heft een diepgaande helende werking. Als er een opening is voor een helende beweging zal deze plaatsvinden. 
   
  Wat zijn de stappen om je opstelling in het veld neer te zetten?
   
  Je stelt een vraag over een thema wat je graag wil onderzoeken, of wat je vast komt te staan. 
  In de ruimte, stel je je familie op en vraagt verschillende groepsleden om ‘representant’ te zijn voor de betrokkene familieleden. Je geeft je familieleden en plek in de ruimte. Dit doe je intuïtief volgens je gevoel. Via ‘het veld’ krijgen de opgestelde groepsleden toegang tot de gevoelens en onderlinge verhoudingen van de familieleden. De therapeut begeleidt de verschillende bewegingen zo dat blokkades in het systeem kunnen opgelost worden en energie kan opnieuw stromen in het systeem.

  Voor jou is het effect dat een patroon op een diep, vaak onbewust niveau, aangepakt wordt. 
   
  Als je wil komen om een opstelling te doen, dan is het handig om je vraag helder voor jezelf te hebben. In het algemeen duurt je opstelling ongeveer 1uur. Als je wil komen alleen om te kijken, en het veld ervaren als representant voor andere mensen die wel een opstelling gaan doen, kan dat ook. Dan kom je als ‘representant’. 
   
  Heb je interesse? Wil je je aanmelden of heb je andere vragen? Wil je weten wie Angelica is? Kijk hier.
  Neem dan contact op met Angelica:
   0641599204 
  info@lilah.co
      
  Datum: Zondag 10 maart 2019
  Tijd: 9uur tot 13uur
  Kosten: Deelname met opstelling €80; Representant gratis
  Plaats: Yoga2Go Castricum  

   

   

   

  Terug naar overzicht