Yoga2go - Moving People Since 2006

  Stress Less – Een training voor 17 tot 25 jarigen

  06mei
  03jun

  Van 15:30 tot 17:30

  Stress-Less : Een training voor 17 tot 25 jarigen

  Door weer in contact te komen met je hart en je intuïtie, ervaar je hoe het voelt om weer ECHT te ontspannen. Om aanwezig te zijn ongeacht wat er om je heen en van binnen gaande is.

  Als we grotendeels vanuit onze overtuigingen en automatische patronen leven dan raken we onze eigen weg kwijt. We horen de boodschappen van ons hart en lichaam steeds minder.

  Als dit aanhoudt dan ervaren we langdurige spanning. Hoe langer dit aanhoudt hoe moeilijker het wordt de stressrespons signalen waar te nemen. We voelen ons ‘normaal’ en toch zijn we uit balans.

  Tijdens deze training leer je je eigen stress respons te herkennen en te ontladen. Zodat je zenuwstelsel kalmeert, want bij langdurige klachten is deze altijd overprikkeld. 

  We duiken in de kracht van de adem, de fysieke ontlading van Tension Releasing Exercises, het vergroten van zelfinzicht  (door self enquiry), de coherentie van het hart en het versterken van het auto-immuunsysteem met de Wim Hof Methode.

  Door naar binnen te gaan en je lichaam en geest te leren kennen krijg je het gereedschap wat je nodig hebt om vrij en ontspannen te zijn. 

  Wanneer:  4 x zondag middag van 15:30 tot 17:30uur
  Data: zondag middag op 6, 13 en 27 mei en 3 juni.

  Waar: yoga2go, Castricum
  Prijs: €108,-
  Info / Aanmelden: lucie@yoga2go.nl

  De training start bij 5 deelnemers

   

  Terug naar overzicht