Yoga2go - Moving People Since 2006

  ZEN Inquiry Avonden – wat is liefde?

  09 - 16okt

  Van 19:00 tot 20:00

  Volg je hart. Dit is nu een enorm populair gezegde. De reclame wereld zit er vol van.

  Volg je hart, heeft eigenlijk niets te maken met de buiten wereld, met de toekomst, met spul, met carrière. Volg je hart heeft te maken met de reis naar binnen. Als de innerlijke reis helder is, kan de reis in de buiten wereld spontaan ontwikkelen.

  Resoneert deze innerlijke reis met je? Dan zijn deze avonden voor jou. Als je dit nog steeds aan het lezen bent, dan roept je hart! Ik heb er zo veel zin in om deze avonden met je te delen. Laat het avontuur beginnen!

  €10,- per les, €25,- voor alle 3 (9, 16 en 30 oktober)
  Aanmelden: lucie@yoga2go.nl

  Deze innerlijke reis doen we door middel van inquiry. 
  Wat is inquiry?

  Inquiry gaat over het ontdekken van onze essentie. We gebruiken herhalende vragen, elke keer dat de vraag wordt herhaald, kan er een nieuw aspect / nieuwe ontdekking ontstaan. Herhalende vragen stellen ons in staat om voorbij onze (on)bewuste geloofssystemen te gaan en iets nieuws te ontdekken. 

  Zen-onderzoek, is geen ego-onderzoek. Wanneer het ego de leiding heeft over het onderzoek, worden we doelgericht, van dit soort zelfonderzoek raken we in de knoop.

  Zen-onderzoek is gebaseerd in het lichaam, dit is ons instrument van bewustzijn. Met andere woorden, we doen geen onderzoek om ons verleden op te rakelen. Onderzoek is niet ons gebruikelijke gesprek, het is onderzoeken wat we nog niet weten.

   

  Terug naar overzicht