Mindfulness

Training Mindfulness & Lichter leven

Mindfulness betekent simpelweg ‘aandachtig leven’.

In deze achtweekse training leer je om beter op te kunnen schieten met de persoon met wie je het meest te maken hebt: jezelf. Mindfulness is een krachtige, simpele en effectieve bewustzijnstraining, ontwikkeld door de Amerikaanse arts Jon Kabat-Zinn.

In het ontwikkelen van zijn succesvolle en wetenschappelijk onderbouwde aandachttraining, maakte en maakt Kabat-Zinn gebruik van Boeddhistische en lichaamsgerichte aandachtsoefeningen. Deze oefeningen hebben een stressverlagend effect op je gestel, waardoor je gaandeweg relaxter kunt reageren op de uitdagingen van alledag.

Het toepassen van mindfulness helpt je om meer te kunnen genieten van het huidige moment en om je bewust te worden van je lichaam en je automatische piloot. Dankzij die bewustwording, kun je er zelf beter voor zorgen dat je gedachten en gevoelens vóór (en niet tegen) je werken en kun je meer rust en energie ervaren. Voor informatie over de volgende cursus mail of bel:  bea@yoga2go.nl / 06 – 37193240.

 

Mindfulness & Movement voor kids!

Het beste van yoga, mindfulness en beweging in zes weken! We gaan zes weken tijd voor jou nemen. Je kunt je lekker uitleven in beweging en leren wat je kunt doen om een heel belangrijk instrument te leren besturen: je aandacht. Dit is een aandachttraining vol plezier, beweging en vrolijke relativering van het gevoel steeds te ‘moeten’ presteren. De training is gebaseerd op de MindfulKids training van het Centrum van Mindfulness, die bestemd is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik ben gecertificeerd trainer en vind het prachtig kinderen te helpen te ontdekken hoe krachtig aandacht is en hoe het de kwaliteit van je leven kan verbeteren. Voor informatie over de volgende cursus mail of bel:  bea@yoga2go.nl / 06 – 37193240